Baggrund

https://wasmorg.com/2024/03/07/ji9voxl https://fotballsonen.com/2024/03/07/veexnga0bx HISTORIEN

Vi har mange år på bagen, så vi ved hvad det drejer sig om.

Virksomheden blev stiftet i 1947 af tømrermester Egon Pedersen. Dengang hed det Thorsø Tømrer og Maskinsnedkeri A/S, men grundet skiftende tider og modernisering af hele virksomheden, skiftede virksomheden i 2004 navn til Thorsø A/S.

https://giannifava.org/0biiecy

I mellemtiden skiftede virksomheden gradvist ejere. I 1982 overtager Niels og Mette Andersen 50% af virksomheden, for i 1987 at overtage det hele. I 1990 ændredes virksomhedens fokus fra tømrerarbejde til produktion af inventar til institutioner.

Tramadol Order Online Canada I forbindelse med overgangen til produktionsvirksomhed, blev der gradvist investeret i nye og moderne maskiner, hvorfor maskinparken den dag i dag rummer flere CNC-styrede maskiner. Alt sammen styret af vores dygtige medarbejdere, hvis håndværk og blik for detaljen fuldender vores produktionsapparat.

https://musiciselementary.com/2024/03/07/i55vqjsw https://worthcompare.com/flte4amvu Fleksibilitet

https://giannifava.org/yekm7rphamk Vores produktionsfaciliteter er baseret på den nyeste teknologi og er kontrolleret af erfarne fagfolk. Vi er derfor yderst omstillingsparate, hvorfor vi nemt og hurtigt kan håndtere alle slags projekter. Projekter, som måske kræver lidt mere end blot produktion af et standardprodukt.

https://elisabethbell.com/5fxuoj754q Vores fleksibilitet giver dig mange muligheder for at præge din indretning i den retning du ønsker. Et stort udvalg af pladekvaliteter, laminater, kanter, mål og tilbehør i vores standardprogram lader kun fantasien sætte grænser, men har du et specielt ønske opfylder vi med sikkerhed også dette. Du kan med andre ord skabe dit helt eget unikke udtryk i din indretning.

https://ncmm.org/q8tbu9h Har du købt hos os før og ønsker du at supplere din nuværende indretning, kan vi nemt og hurtigt finde de gamle arbejds- og produktionstegninger frem. De bliver gemt digitalt, hvilket både er din og vores sikkerhed for, at det bliver præcist som du ønsker.

https://www.worldhumorawards.org/uncategorized/mn865pu3rbs Relationer

Vi har gennem tiden opbygget mange og gode relationer til brugere, byherrere og arkitekter landet over. Relationer, som bygger på respekt og forståelse for hinandens roller i projektet. Et tværfagligt samspil, som gør os i stand til at forholde os til pædagogiske målsætninger, for af den vej at kunne danne mod- og medspil i bestræbelserne på at nå frem til den bedste løsning for alle parter.

Vi har gennem årene opbygget tætte relationer til anerkendte møbelfabrikanter i ind- og udland. Dette sikrer vores kunder et bredt produktudvalg, samt sikkerhed for spændende design, god kvalitet og supplering mange år frem i tiden.

Miljømærkninger:
Thorsø