Koncepter

KONCEPTER

Vores koncepter søger at opfylde tidssvarende behov i én samlet pakke.

Learnage

Learnage gør op med fortidens principper og viser en helt ny måde at tænke bibliotek på. En tankegang, som værdsætter den viden et bibliotek rummer og som tilgodesér brugerens behov for at tilegne sig denne viden. Learnage er det moderne læringscenter.

Se brochuren her.

Image

Ikke alle efterskoler er ens, men vi oplever altid et stort engagement fra både forstandere, pedeller og elever. Et engagement, som medfører et stort fokus på de værdier og holdninger skolen ønsker at give udtryk for, og ikke mindst hvorledes den ønsker at udvikle eleverne.

Se brochuren her.

D.I.K.

D.I.K, Det Inkluderende Klasseværelse, arbejder sig væk fra den traditionelle tavleundervisning og åbner for en mere målrettet og differentieret tilgang. Det er således muligt, at tilgodese hver enkelt elevs behov og læringsstil. Konceptet er udviklet i samarbejde med cand.pæd.psyk. og aut. psykolog Jan Soelberg.

Se brochuren her

Læs mere om Jan Soelberg her

Se indslaget fra TV2 Bornholm her

Følg med på Facebook her her

 

Living

Et ny måde at tænke værelser på ser lyset.

Vores nye koncept, Living, bygger på mange års erfaring og indblik i de krav, som stilles til funktionelle og fleksible  værelser. Senge-, opbevarings- og arbejdsplads har altid været de primære parametre for et komplet værelse, men stadig flere parametre kommer til og udfordrer den traditionelle tankegang. Living tager udfordringen op!

Se brochuren her

Find produkterne i vores produktsamling

Artikel fra Ikast Avis’ nyhedssite

Artikel fra Wood Supply DK

Artikel fra Midtjyllands Avis

Miljømærkninger:
Thorsø